Sajnáljuk, a keresett oldal nem található.

Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve aktuális témáinkat.

Szolgáltatásaink

Szakrendelések: 
felnőtt-gyermek

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink tudása, szakértelme teremti meg. Gyermekorvosaink, gyermek specialistáink több szakterületen is biztosítják gyermekük legmagasabb szintű ellátását.

Tovább

Menedzserszűrés: 
teljes körű kivizsgálás

Menedzser-szűrési programok: a rohanó, kihívásokkal teli életvitel számos olyan egészségi kockázatot rejt, mely komoly betegségek kialakulásának forrása lehet. Ha évente egyszer részt vesz a teljes körű kivizsgáláson, nagyon sokat tett önmagáért!

Tovább

Cégeknek: 
foglalkozás-egészségügyi ellátás

A MediMOM Egészségközpont cégének ideális partnere a foglalkozás-egészségügy területén! Mi nem csak a törvény által előírt kötelező vizsgálatokat végezzük el, hanem számos extra szolgáltatást is nyújtunk partnereinknek, rendkívül kedvező áron.

Tovább

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Űrlapunkkal könnyen és gyorsan elindíthatja időpontkérését.

Aktuális témáink, programjaink

Női lét – egészség – teljesség – boldogság – tegyünk magunkért!

Szülésfelkészítő előadássorozat

A családközpontú szülészet: az apa szerepe, háborítatlan szép szülés, a szülés fázisai, testhelyzetek, vajúdási lehetőségek, vízben szülés, fájdalomcsillapítási lehetőségek. Mikor induljunk el a kórházba?

Tovább

Hasizomfejlesztő, és -regeneráló workshop

Várandósság ideje alatt az egyenes hasizmok eltávolodnak egymástól. Ez egy természetes folyamat, mely magától visszahúzódhat a baba érkezése után.
Az órákat tartja: Bernáth Dóra

Tovább

Masszázs

A lomi lomi mozdulatainak tárháza kifogyhatatlan, egészen a gyengéd érintéstől az erős mélyszöveti masszázsig mindent tud.
A masszást végzi: Till Adél

Tovább